GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Atabek İlkokulu

May

Şehitkamil Belediyesi tarafından okulumuzda 23 Nisan eğlencesi yapılmıştır.Belediyemize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Atatürk büstümüz ve önündeki yazı yenilendi.Atabek Ortaokulu Görsel Sanatlar öğretmenimiz Çiğdem AYYILDIZ'a çok teşekkür ederiz.

Mrt

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BANDO EKİBİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE MİNİ BİR KONSER VERDİLER.KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

OKULUMUZ BAHÇESİ İÇİNDE YER ALAN LOJMAN DUVARI BOYANDI VE YIKILAN İHATA DUVARI YENİDEN YAPILDI.

Mrt

12 MART İSİTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF'İ ANMA HAFTASI PROGRAMI NEDENİYLE OKULUMUZDA İSİTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI VE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSİTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN!

Ock

Okulımuzun bilgilendrime tabelalarını ve öğretmenler odası,müdür -müdür yardımcısı odası,kütüphane ve rehber öğretmen odasının kapılarına kapı giydirme işlemi yapıldı.Tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85.yıldönümünde saygıyla andık.

Ekm

Cumhuriyet'imizin 100. yıldönümünü okulumuzda coşkuyla kutladık.Nice 100 yıllara.Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

Ekm

OKULUMUZUN ESKİ VE YENİ HALİ

Okulumuzu güzelleştirme ve daha iyi hale getirme çalışmalarımız devam ediyor.

Önce sene başında okullar açılmadan öğretmenlerimiz ve velilerimizin katkılarıyla okulumuz baştan aşağı yıkanıp her yer incelikle temizlendi.

Daha sonra lavabodaki çalışmayan ekipmanlar değiştirildi ve daha iyi hale getirildi.Ayrıca ana sınıfı lavaboları da çok daha iyi hale geldi.Yine anasınıfı öğrencilerinin bulunduğu katta güvenlik amacıyla kalorifer kazanı girişi PVC kapı ile kapatıldı.Yine anasınıfımızda parke çalışması devam etmekte.

Ayrıca okulumuzun boyası eskidiği için okulumuzu boyama çalışması devam etmekte ve eskiyen tabelamız yenisiyle değiştirilmiştir.

Tüm bunların yapılmasında emeği geçen başta okul müdür ve müdür yardımcımıza daha sonra kıymetli öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.